Einde competitie 2019 - 2020

Het bestuur heeft besloten de VRC-competitie per direct te beëindigen. Vanwege het corona virus en de passende maatregelen kunnen wij de competitie niet op een sportieve en eerlijke wijze afronden. Het bestuur gaat zich nu beraden op de vragen of en hoe het komend seizoen vorm moet worden gegeven. Wij wensen ondertussen iedereen veel sterkte en weerstandsvermogen toe in de komende tijd.

Update: wedstrijden afgelast

In verband met het coronavirus worden alle volleybalwedstrijden in het gehele land in ieder geval t/m dinsdag 31 maart afgelast. We houden jullie op de hoogte over het verloop van de wedstrijden binnen de Volleybalrecreantencompetitie. Aanvulling 17-3-20: de wedstrijden worden tot en met maandag 6 april afgelast.

Wedstrijden afgelast

Beste volleyballers, In verband met een toenemend aantal afmeldingen van spelers/speelsters en teams, heeft het bestuur van de VRC besloten om vanaf nu tot nader order de recreantencompetitie op te schorten, helaas is het niet anders. Meer informatie over hoe nu verder volgt in de komende tijd. Vriendelijke groet, het bestuur.

Informatie coronavirus

Het coronavirus is een actueel onderwerp waar ook wij bij stil staan. We volgen hierbij de richtlijnen van de Nevobo-competitie en het RIVM. In het kort geldt voor de wedstrijden het volgende: - de wedstrijden gaan door; - probeer handcontact te vermijden door geen handen te schudden of high-fives te geven; - gebruik eigen spullen (bidons, scheidsrechterfluitje etc.); - let extra op basishygiëne. Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar de site van Nevobo. Als je hier vragen over hebt neem dan gerust contact met ons op.

Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square