16.11.2019

Volleybalvereniging Sportivo organiseert op Zondag 29 december voor de 4e keer het Blacklight Volleybaltoernooi. Het toernooi vind plaats in sporthal Raaijhal in Overloon.

Het toernooi vindt plaats in het donker, dus zorg ervoor dat je opvalt! Je kunt je op de meest originele wijze schminken met neon schmink en kiezen voor bijpassende zwarte of juist reflecterende kleding.

Niet alleen wordt er dus gestreden om de sportieve eer maar ook om de mooiste creatie. Het mooist uitgedoste team per toernooi komt in aanmerking voor een originaliteitsprijs. Voor de winnende teams is er ook een prijs te verdienen!

Zin om mee te doen?

Alle informatie over het blacklighttoernooi en inschrijven kan via de volgende link: https://www.raaijhal.nl/evenementen/50. Meld je snel aan want vol = vol!  Als het toernooi volgeboekt is stuur dan een mail naar info@raaijhal.nl, dan kom je op de reservelijst.

02.11.2019

Sinds dit seizoen hebben we een nieuwe rubriek waarmee we een aantal teams in de spotlight zetten, dit keer is het woord aan Sportclub Wijchen!

Sportclub Wijchen is een gezellige volleybalclub die in 1994 al begonnen is met het deelnemen aan de recreantencompetitie VRC Boxmeer. Eerst met één mixteam, waarna later meerdere teams volgden. Op dit moment spelen we met twee mixteams en één herenteam vol enthousiasme en plezier mee in deze competitie. 

Op deze manier zijn we sportief bezig om na afloop van de wedstrijden natuurlijk gezellig nog bij Harrie in de kantine iets te drinken. Het maakt voor ons de rit van Wijchen naar Cuijk (of Oeffelt) al jaren de moeite waard.

Sportclub Wijchen is een kleine volleybalclub met 35 leden die wekelijks op maandagavond in wijkcentrum 't  Achterom in Wijchen samenkomen om te trainen. De ene week onder begeleiding van een trainer, de andere week met de nadruk op het spelen van een partijtje. Behalve de 3 recreantenteams is er...

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
VRC Boxmeer |