19.01.2020

 Volleybalmasterz is een leuke én handige manier om de spelregels beter te leren begrijpen. Zo weet je precies hoe je ze moet toepassen tijdens je wedstrijd. Je snapt de beslissingen van de scheidsrechter beter. En vooral: hoe beter jij de regels snapt, hoe groter je kans op winst!

Klik hier op naar Volleybalmasterz te gaan.

04.01.2020

Sinds dit seizoen hebben we een nieuwe rubriek waarmee we een aantal teams in de spotlight zetten, dit keer is het woord aan DjREsound.

Hoe en wanneer is jullie team ontstaan?

Met een groot deel van ons team spelen we al dik 20 jaar een potje volleybal. Ruim 10 jaar geleden zijn we overgestapt van de Nevobo zaterdagcompetitie bij Energo naar de VRC. Verschillende van de spelers kregen/hadden op dat moment kinderen en daardoor een bietje minder tijd voor trainen en zaterdagen op pad. We zijn destijds ons eigen team gestart en hadden dus nog geen naam: De teamnaam DjREsound.nl hebben we van een van onze topspelers Johan de Groot (alias DjREsound) die nagenoeg ieder weekend achter de draaitafels staat. Top DJ nodig: DjREsound.nl !!! We mochten 10 jaar geleden in de C-poule starten en stonden 2 seizoenen later in de A-poule. In ons eerste seizoen draaiden we trouwens ook al voor spek en bonen in de A-poule mee, wat wel goed beviel, maar moesten toch de officiële route vanuit de C-poule bewan...

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
VRC Boxmeer |