04 Merlet College Cuijk web.jpg

We zijn te gast in de sporthal in Cuijk. Er zijn zijn een aantal zaken opgesteld waarbij we ons aan dienen te houden om de sporthal netjes achter te laten.

Rookvrije zone
Wij zijn trots op het feit dat de school en het schoolplein een rookvrije zone zijn en dat iedereen zich daar goed aan lijkt te houden. Ondanks dat liggen er aan de achterzijde van de school steeds meer peuken op de grond. Zorg er daarom voor je buiten de rookvrije zone rookt (dus buiten het hek!) dat je peuken in de daarvoor bestemde prullenbak deponeert.

Parkeren op de parkeerplaats
Het is de bedoeling dat alle bezoekers hun auto parkeren op de parkeerplaats nabij SIOL. Parkeren en/of het afzetten van mensen aan de achterzijde van de school is slechts bedoeld voor minder validen.

De gemeente gaat de toegangsweg op termijn aanpassen. Het resultaat is onder meer dat je de eerste oprit niet meer kunt gebruiken om op het parkeerterrein te komen. Doorrijden naar de volgende dus.

 

Binnen

Vanwege de beperkte ruimte in het ‘zitje’ het dringende verzoek om sporttassen niet bij de automaten neer te zetten maar bij de lockers of in de kleedlokalen.

 

Lege blikjes etc. niet bij het afval gooien, maar inleveren bij Harry. Als Harry er niet is, lege blikjes mee naar huis nemen! 
Zaalwachters: om problemen met het Merlet te voorkomen, graag controleren!

 

TIP Neem waardevolle spullen mee de zaal in, om diefstal te voorkomen.

Zaalwacht/Competitie

Hang de ringen bij het opbouwen terug aan de daarvoor bestemde haken.

Ruim eventueel geknoeide magnesium op.

De deksel van de paalgaten moet met de belijning naar boven in het paalgat teruggezet worden.

De ramen kunnen open; schakel Harry in als dat nodig is.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT