06.06.2020

Goed nieuws! Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM mogen we vanaf 1 september aanstaande weer binnen gaan sporten. Het bestuur van VRC Boxmeer heeft dan ook besloten om de volleybalcompetitie in het seizoen 2020-2021 weer op te starten.

Vanwege het coronavirus en de daarbij horende maatregelen hebben we onze competitie – helaas! - niet op een sportieve en eerlijke wijze kunnen afronden. 

Na de ontvangst van alle inschrijvingen gaan we ons uiterste best doen om een nieuw volleybalprogramma in elkaar te zetten. 

We zijn positief gestemd en gaan ervan uit dat we vanaf 1 september aanstaande weer kunnen starten. Wel zijn we op dit moment nog afhankelijk van diverse externe factoren waaronder de beschikbaarheid van de zaal. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij hebben er weer zin in! Jullie ook? Schrijf je dan uiterlijk 5 juli aanstaande in via de button 'inschrijven' op de homepagina van de website. 

14.05.2020

Beste leden, hopelijk zijn jullie allemaal nog fit en gezond. In verband met het coronavirus hebben we de volleybalrecreantencompetitie plots moeten afbreken, we kijken nu vooruit naar het nieuwe seizoen.

In de 'routekaart' wordt onder andere benoemd dat we vanaf 1 september weer binnen mogen sporten én de competities weer op mogen starten. Dit is uiteraard alleen mogelijk als de omstandigheden dit toelaten. 

Wat dit voor invloed heeft op de start van het nieuwe seizoen zijn we momenteel nog aan het onderzoeken. We zullen hierover na 1 juni een update geven. 

22.03.2020

Het bestuur heeft besloten de VRC-competitie per direct te beëindigen. Vanwege het corona virus en de passende maatregelen kunnen wij de competitie niet op een sportieve en eerlijke wijze afronden. Het bestuur gaat zich nu beraden op de vragen of en hoe het komend seizoen vorm moet worden gegeven. Wij wensen ondertussen iedereen veel sterkte en weerstandsvermogen toe in de komende tijd.

12.03.2020

In verband met het coronavirus worden alle volleybalwedstrijden in het gehele land in ieder geval t/m dinsdag 31 maart afgelast. We houden jullie op de hoogte over het verloop van de wedstrijden binnen de Volleybalrecreantencompetitie. 

Aanvulling 17-3-20: de wedstrijden worden tot en met maandag 6 april afgelast. 

10.03.2020

Beste volleyballers,

In verband met een toenemend aantal afmeldingen van spelers/speelsters en teams, heeft het bestuur van de VRC besloten om vanaf nu tot nader order de recreantencompetitie op te schorten, helaas is het niet anders. Meer informatie over hoe nu verder volgt in de komende tijd.


Vriendelijke groet, het bestuur.

08.03.2020

Het coronavirus is een actueel onderwerp waar ook wij bij stil staan. We volgen hierbij de richtlijnen van de Nevobo-competitie en het RIVM. 

In het kort geldt voor de wedstrijden het volgende:

- de wedstrijden gaan door;

- probeer handcontact te vermijden door geen handen te schudden of high-fives te geven;

- gebruik eigen spullen (bidons, scheidsrechterfluitje etc.);

- let extra op basishygiëne.

Ga voor meer informatie over dit onderwerp naar de site van Nevobo.

Als je hier vragen over hebt neem dan gerust contact met ons op.

21.02.2020

Sinds dit seizoen hebben we een nieuwe rubriek waarmee we een aantal teams in de spotlight zetten, dit keer is het woord aan Busse.

Hoe en wanneer is jullie team ontstaan?

Ons team is ooit lang, lang geleden ontstaan bij Dynamo, in Grave. Toen heette het team ook nog Dynamo. Na het overlijden van een teamlid is de teamnaam veranderd naar Busse. Dat riep zij altijd tijdens wedstrijden.

Waar komen jullie vandaan?

Van oorsprong uit Grave, maar inmiddels komen we uit Grave, Gassel, Uden en Molenhoek.

Sinds wanneer spelen jullie bij de VRC en in welke poule spelen jullie dit seizoen?

We weten niet meer precies hoelang we bij de VRC spelen, maar al dik 20 jaar. Dit seizoen spelen we voor het eerst in de A2. We waren er niet zo happig op om in de A terecht te komen, maar het bevalt boven verwachting goed ;-)

Wat is jullie yell?

Busse! Omdat ons team zo heet en het best lekker bekt.

Trainen jullie naast de wedstrijden?

Van ons zevenkoppige team trainen er 2 leden, een in Grave en een in Malden.

Wat maakt...

19.01.2020

 Volleybalmasterz is een leuke én handige manier om de spelregels beter te leren begrijpen. Zo weet je precies hoe je ze moet toepassen tijdens je wedstrijd. Je snapt de beslissingen van de scheidsrechter beter. En vooral: hoe beter jij de regels snapt, hoe groter je kans op winst!

Klik hier op naar Volleybalmasterz te gaan.

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
VRC Boxmeer |