top of page

Teamgegevens controleren

Direct na de jaarvergadering ontvangt de contactpersoon begin september van de ledenadministratie een lijst van de geregistreerde spelers van het afgelopen seizoen. Indien jouw team vorig jaar al meespeelde is het niet nodig om vooraf een ledenlijst toe te sturen.

Wij verzoeken je deze gegevens te controleren en ons te berichten of deze nog kloppen. Mocht er van een of meerdere leden een naamsverandering hebben plaatsgevonden dan verzoeken wij je een digitale pasfoto met de nieuwe gegevens naar agnesvandijken1976@gmail.com te mailen. Zij zal er dan voor zorgen dat er een nieuw pasje wordt gemaakt. Voor nieuwe gegevens ontvangen wij graag de naam, adresgegevens en geboortedatum samen met een digitale pasfoto.

Ook wanneer er geen wijzigingen zijn verzoeken wij je vriendelijk dit aan de ledenadministratie te bevestigen!

Vanaf 1 oktober dient iedere speler in het bezit te zijn van een spelerspas.

Recente berichten
bottom of page