top of page

Regionale recreantenkampioenschap

Nevobo nodigt onze volleybalteams uit, die dit seizoen als 1e en 2e zijn geëindigd in onze hoogste klasse (A), voor het regionale recreantenkampioenschap in Rosmalen. Vorig jaar hebben onze dames van SVS met veel succes meegedaan aan dit kampioenschap in Tilburg.

Alhoewel nog niet in alle poules bekend is wie er 1e en 2e wordt inventariseer ik nu alvast of hiervoor interesse is. Nevobo ontvangt graag vóór woensdag 10 april a.s. onze reactie.

Dit kampioenschap vindt plaats op zaterdag 18 mei a.s. in Rosmalen.

Van iedere categorie (dames/heren/mix) gaan de beste 4 teams van dit kampioenschap door naar het Nationaal Recreanten Kampioenschap. Jullie dienen zelf zorg te dragen voor de inschrijving. Interesse? Stuur dan een e-mailbericht aan competitie.zuid@nevobo.nl.

Recente berichten
bottom of page