top of page

Team in de spotlight: BVV Rooy

Sinds dit seizoen hebben we een nieuwe rubriek waarmee we een aantal teams in de spotlight zetten, BVV Rooy trapt af!

Hoe en wanneer is jullie team ontstaan?

In 2018. Wij hebben allemaal bij ActiveRooy gevolleybald, maar niet allemaal tegelijkertijd in 1 team. Via een app is er altijd contact tussen de speelsters geweest. Nadat wij een paar jaar gestopt waren met volleybal, begon het toch weer te kriebelen om toch weer te gaan volleyballen alleen dan op recreatief niveau. Toen hebben wij alle opties overwogen en besloten om BVV Rooy op te richten en bij VRC de competitie te gaan spelen.

Waar komen jullie vandaan? De meeste van ons komen uit gemeente/omgeving Venray en een enkeling woont in Cuijk of Venlo.

Sinds wanneer spelen jullie bij de VRC en in welke poule spelen jullie dit seizoen? We spelen sinds vorig seizoen bij VRC en dit seizoen spelen wij in de poule Dames A1.

Wat is jullie yell? Joekeloele. Gewoon omdat het kan en het klinkt leuk.

Trainen jullie naast de wedstrijden? Hoe ziet een training er bij jullie uit? Ja, wij trainen 1 keer in de week op dinsdagavond. Iedereen maakt om de beurt een training. Meestal begint de training met een yell, daarna stukje warming up. Vaak wordt er een 7 minute work out gedaan. Daarna volgen wat pass, aanvals oefeningen. De training wordt afgesloten met een partijtje. Ook regelmatig proberen wij op trainingsavonden een oefen potje te spelen.

Wat maakt jullie team zo leuk? Wij kennen elkaar al een tijdje. Buiten het volleybal om doen we met een grotere groep ook regelmatig andere activiteiten, zoals op stap gaan of koken. Iedereen respecteert elkaar en laat elkaar in zijn eigen waarde. Samen een biertje drinken, kletsen en leuk ballen.

Wat willen we nog meer over jullie weten? Sinds dit jaar is ons team een stukje groter dan vorig jaar en hebben wij weer een paar nieuwe speelsters erbij. Daarnaast zijn er pas 2 nieuwe baby'tjes geboren en is er nog 1 opkomst.

Recente berichten
bottom of page