top of page

Teams in de spotlight: Sportclub Wijchen

Sinds dit seizoen hebben we een nieuwe rubriek waarmee we een aantal teams in de spotlight zetten, dit keer is het woord aan Sportclub Wijchen!

Sportclub Wijchen is een gezellige volleybalclub die in 1994 al begonnen is met het deelnemen aan de recreantencompetitie VRC Boxmeer. Eerst met één mixteam, waarna later meerdere teams volgden. Op dit moment spelen we met twee mixteams en één herenteam vol enthousiasme en plezier mee in deze competitie.

Op deze manier zijn we sportief bezig om na afloop van de wedstrijden natuurlijk gezellig nog bij Harrie in de kantine iets te drinken. Het maakt voor ons de rit van Wijchen naar Cuijk (of Oeffelt) al jaren de moeite waard.

Sportclub Wijchen is een kleine volleybalclub met 35 leden die wekelijks op maandagavond in wijkcentrum 't Achterom in Wijchen samenkomen om te trainen. De ene week onder begeleiding van een trainer, de andere week met de nadruk op het spelen van een partijtje. Behalve de 3 recreantenteams is er ook een heren Nevoboteam. Alle niveaus zijn dus vertegenwoordigd binnen de sportclub. En na de training is er nog volop de tijd om even bij te praten met een drankje in de gezellige kantine.

Gezelligheid is sowieso een sleutelwoord binnen Sportclub Wijchen. Ook buiten de trainingsavonden om, worden er vaak nog leuke activiteiten georganiseerd. Zo is er ons jaarlijkse volleybalfeest, waarbij er ook altijd wel een hilarische activiteit plaatsvindt en zijn we in het voorjaar vaak wel te vinden op één of ander weekendtoernooi.

Een aantal van de mannelijke volleyballers trekken er elk jaar met Pinksteren met hun motor op uit, en ook voor een etentje met zijn allen, loopt iedereen wel warm.

Sportiviteit, betrokken op elkaar en gezelligheid dus bij Sportclub Wijchen!!

Recente berichten
bottom of page