VRC Boxmeer |                  

Blacklight Volleybaltoernooi Overloon

November 16, 2019

Volleybalvereniging Sportivo organiseert op Zondag 29 december voor de 4e keer het Blacklight Volleybaltoernooi. Het toernooi vind plaats in sporthal Raaijhal in Overloon.

 

Het toernooi vindt plaats in het donker, dus zorg ervoor dat je opvalt! Je kunt je op de meest originele wijze schminken met neon schmink en kiezen voor bijpassende zwarte of juist reflecterende kleding.

Niet alleen wordt er dus gestreden om de sportieve eer maar ook om de mooiste creatie. Het mooist uitgedoste team per toernooi komt in aanmerking voor een originaliteitsprijs. Voor de winnende teams is er ook een prijs te verdienen!

 

Zin om mee te doen?

Alle informatie over het blacklighttoernooi en inschrijven kan via de volgende link: https://www.raaijhal.nl/evenementen/50. Meld je snel aan want vol = vol!  Als het toernooi volgeboekt is stuur dan een mail naar info@raaijhal.nl, dan kom je op de reservelijst.

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Verslag van de jaarvergadering van de Volleybal Recreanten Competitie Boxmeer

maandag 26 augustus 2019, in het tekenlokaal van het Merlet in Cuijk.

Aanw...

Verslag jaarvergadering 2019

September 20, 2019

1/1
Please reload

Recente berichten

January 19, 2020

December 6, 2019

August 4, 2019

July 20, 2019

Please reload

Archief
Please reload