top of page

Blacklight Volleybaltoernooi Overloon

Volleybalvereniging Sportivo organiseert op Zondag 29 december voor de 4e keer het Blacklight Volleybaltoernooi. Het toernooi vind plaats in sporthal Raaijhal in Overloon.

Het toernooi vindt plaats in het donker, dus zorg ervoor dat je opvalt! Je kunt je op de meest originele wijze schminken met neon schmink en kiezen voor bijpassende zwarte of juist reflecterende kleding.

Niet alleen wordt er dus gestreden om de sportieve eer maar ook om de mooiste creatie. Het mooist uitgedoste team per toernooi komt in aanmerking voor een originaliteitsprijs. Voor de winnende teams is er ook een prijs te verdienen!

Zin om mee te doen?

Alle informatie over het blacklighttoernooi en inschrijven kan via de volgende link: https://www.raaijhal.nl/evenementen/50. Meld je snel aan want vol = vol! Als het toernooi volgeboekt is stuur dan een mail naar info@raaijhal.nl, dan kom je op de reservelijst.

Recente berichten
bottom of page