top of page

Team in de Spotlight: DjREsound

Sinds dit seizoen hebben we een nieuwe rubriek waarmee we een aantal teams in de spotlight zetten, dit keer is het woord aan DjREsound.

Hoe en wanneer is jullie team ontstaan?

Met een groot deel van ons team spelen we al dik 20 jaar een potje volleybal. Ruim 10 jaar geleden zijn we overgestapt van de Nevobo zaterdagcompetitie bij Energo naar de VRC. Verschillende van de spelers kregen/hadden op dat moment kinderen en daardoor een bietje minder tijd voor trainen en zaterdagen op pad. We zijn destijds ons eigen team gestart en hadden dus nog geen naam: De teamnaam DjREsound.nl hebben we van een van onze topspelers Johan de Groot (alias DjREsound) die nagenoeg ieder weekend achter de draaitafels staat. Top DJ nodig: DjREsound.nl !!! We mochten 10 jaar geleden in de C-poule starten en stonden 2 seizoenen later in de A-poule. In ons eerste seizoen draaiden we trouwens ook al voor spek en bonen in de A-poule mee, wat wel goed beviel, maar moesten toch de officiële route vanuit de C-poule bewandelen.

Waar komen jullie vandaan?

De meesten van ons volleybalden en woonden vroeger in Beers. Dat is tegenwoordig wel redelijk verspreid, een aantal wonen nu in Cuijk, Beers, Mill, Wijchen, Oss en zelfs Lent.

Sinds wanneer spelen jullie bij de VRC en in welke poule spelen jullie dit seizoen?

We spelen in de heren A-poule, staan nu 5e en spelen al bijna 10 jaar (met wisselende resultaten) in die poule. Ooit konden we nog in de top 3 van de A-poule mee, maar het niet trainen werpt z’n vruchten af, waardoor we nu meestal in de top 3 van de onderkant door worstelen :-).

Wat is jullie yell?

Resound. Geen uitleg nodig toch?

Trainen jullie naast de wedstrijden? Hoe ziet een training er bij jullie uit?

De meeste van ons trainen al jaren niet meer…. 3 van de 12 spelers trainen nog wel regelmatig bij een vereniging mee. Onze teamtraining en voorbereiding op het seizoen is: de eerste VRC wedstrijd in september!

Wat maakt jullie team zo leuk?

Altijd lol al verliezen we dik, een klein biertje bij Harry na de wedstrijden, af en toe nog boven onszelf uitstijgen en een sterke pot kunnen spelen, zo af en toe een team event en verder weinig gedoe.

Wat willen we nog meer over jullie weten?

Sinds kort hebben we nieuwe tenues. Van 10 jaar in volledig zwart staan we sinds een paar maanden in flitsend wit en rood in het veld. Wat wij wel lekker vinden is dat we al jaren ons eigen team hebben wat in de VRC competitie speelt: het enige wat we hoeven te doen is ieder jaar inschrijven, VRC contributie innen/betalen, 6 spelers per avond bij elkaar krijgen en naderhand een biertje en balletje van Harry.

Recente berichten
bottom of page