top of page

We gaan weer starten!

Goed nieuws! Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM mogen we vanaf 1 september aanstaande weer binnen gaan sporten. Het bestuur van VRC Boxmeer heeft dan ook besloten om de volleybalcompetitie in het seizoen 2020-2021 weer op te starten.

Vanwege het coronavirus en de daarbij horende maatregelen hebben we onze competitie – helaas! - niet op een sportieve en eerlijke wijze kunnen afronden.

Na de ontvangst van alle inschrijvingen gaan we ons uiterste best doen om een nieuw volleybalprogramma in elkaar te zetten.

We zijn positief gestemd en gaan ervan uit dat we vanaf 1 september aanstaande weer kunnen starten. Wel zijn we op dit moment nog afhankelijk van diverse externe factoren waaronder de beschikbaarheid van de zaal. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij hebben er weer zin in! Jullie ook? Schrijf je dan uiterlijk 5 juli aanstaande in via de button 'inschrijven' op de homepagina van de website.


Recente berichten
bottom of page