top of page

Start competitie 2020 - 2021

We hebben hard gewerkt om weer een mooie competitie in elkaar te zetten. de poule-indeling en het wedstrijdprogramma van het komende seizoen zijn vanaf heden terug te vinden op deze website onder het kopje 'competitie'.

Start competitie en corona maatregelen

Het blijft voor iedereen een spannende tijd omdat we helaas nog dagelijks geconfronteerd worden met de gevolgen van het coronavirus. Toch zijn we positief gestemd en willen we in september starten met maar liefst 101 teams in onze competitie. Momenteel zijn we bezig met het maken van een (corona)protocol, wat vóór aanvang van de competitie kenbaar wordt gemaakt.

Jaarvergadering Alle contactpersonen hebben een uitnodiging ontvangen voor de jaarvergadering. Deze vind dit jaar plaats op 31 augustus om 20.30 uur in het Merlet in Cuijk. Dit jaar is slechts 1 lid per vereniging welkom en is het verplicht om van tevoren aan te melden.

Vooraf al vragen? Stel ze via het contactformulier op de website.

Recente berichten
bottom of page