top of page

Corona toegangsbewijs verplicht

Het kabinet heeft dinsdag 2 november besloten dat vanaf 6 november 2021 bij het betreden van een binnensportlocatie een coronatoegangsbewijs (CTB) vereist is voor sporters vanaf 18 jaar en voor publiek.

Ook wij ontkomen helaas niet aan deze verplichting. Daarom moeten wij vanaf maandag 8 november iedereen bij binnenkomst controleren op het CTB (op telefoon of print) gecombineerd met een legitimatiebewijs.

Daarom vragen wij aan iedereen om bij binnenkomst je CTB of een negatieve test te tonen inclusief je ID-kaart of paspoort.

Mocht dit niet lukken of mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kunnen we je helaas geen toegang geven tot het Merlet.

Belangrijk!

Om alles in goede banen te laten leiden hebben wij jullie hulp nodig. Wij willen de controle laten uitvoeren door onze teams. Op het wedstrijdschema op deze website kun je - in blauw - zien wanneer jouw team aan de beurt is om de controle bij binnenkomst uit te voeren. Twee leden van een team zijn daarvoor voldoende. Voor de controle gebruiken we de CoronaCheckApp. Op https://coronacheck.nl/nl/scanner/ kun je zien hoe je eenvoudig de Corona Check app kunt installeren en gebruiken. De controle vindt plaats bij binnenkomst, dus vanaf 19.15 uur tot ± 20.30 uur. Mochten er tijdens de controle ongeregeldheden/problemen/calamiteiten ontstaan, neem dan direct contact op met het bestuur van de VRC: 06-27365613. (Marion Vosters) Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact op -- Belangrijk! Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis. --

Comments


Recente berichten
bottom of page