top of page

Goed nieuws! De inschrijving van VRC is geopend

De inschrijving is geopend

Wij zijn positief gestemd en daarom heeft het bestuur van Volleybal Recreanten Competitie (VRC) Boxmeer de inschrijving voor de volleybalcompetitie voor het seizoen 2021-2022 geopend.


Na de ontvangst van alle inschrijvingen gaan we weer ons uiterste best doen om een nieuw volleybalprogramma in elkaar te zetten. We gaan ervan uit dat we vanaf 1 september 2021 weer kunnen starten met onze competitie. Wel zijn we op dit moment nog afhankelijk van diverse externe factoren. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.


Gratis deelname

Indien jouw team vorig jaar het teamgeld heeft betaald, dan is deelname aan het komend seizoen GRATIS. Neemt een team dat vorig jaar heeft betaald, niet opnieuw deel aan onze competitie dan wordt het teamgeld natuurlijk terug gestort. Nieuwe teams zijn van harte welkom. Gratis deelname is helaas niet van toepassing op nieuwe teams.


Wij hebben er weer zin in! Jouw team ook? Schrijf je dan uiterlijk 7 juni aanstaande in via de button aan de rechterkant van deze webpagina.

Comments


Recente berichten
bottom of page