top of page

Notulen algemene ledenvergadering, groepsapp en Tournify

Onderaan dit bericht vind je de uitgewerkte notulen van de Algemene Leden Vergadering 2023.

In de vergadering is onder andere gesproken over het maken van whats-app groepen per poule en het digitaal maken van de wedstrijden en uitslagen.

VRC Groepsapp per Poule Om de communicatie binnen onze competitie te verbeteren, introduceren we de VRC Volleybal Competitie Groepsapps. Dit zijn whatsapp-groepen die we per poule zullen aanmaken, je ontvangt alleen relevante informatie voor jouw team. Bovendien kan alleen het bestuur berichten verzenden via deze groepsapps. Wat maakt deze groepsapps verder zo geweldig? Belangrijk en relevant: Hier delen we alleen essentiële informatie, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt. Geen verplichtingen: Voel je vrij om lid te worden en net zo vrij om weer te vertrekken. Er zijn geen verplichtingen. Iedereen is welkom: Alle contactpersonen worden binnenkort automatisch aan de groepsapps toegevoegd. De contactpersonen kunnen ook teamleden uitnodigen.

Efficiënt en snel: Met deze groepsapp willen we voorkomen dat een team afhankelijk is van de mailbox van één teamlid. Op deze manier kunnen we efficiënt en snel communiceren.

Tournify Zoals bekend zijn op het moment het wedstrijdprogramma en de uitslagen te vinden op deze website. We wilde dit graag beter inzichtelijk maken voor je eigen team. Daarom kun je het programma en de uitslagen nu ook inzien via de volgende link: https://www.tournify.nl/live/vrcboxmeer Het is daarnaast te raadplegen via de Tournify app, deze kun je downloaden op je telefoon als deze beschikbaar is voor Android of IOS. Let er goed op wanneer je zaalwacht hebt of scheidsrechter bent, dit is ook terug te vinden in Tournify. Het wedstrijdprogramma en de uitslagen blijven voorlopig op de website beschikbaar naast de inzage in Tournify. Omdat dit ook voor ons nieuw is horen we het graag wanneer er vragen en/of opmerkingen hierover zijn.Algemene Ledenvergadering VRC 2023.docx
.pdf
Download PDF • 150KB


Comments


Recente berichten
bottom of page