top of page

Team in de spotlight: V.C. Montagnards dames 1

Zo af en toe zetten wij een team uit de competitie in de spotlight. Dit keer is het de beurt aan de dames van V.C. Montagnards 1 (Dames TOP).


Hoe en wanneer is jullie team ontstaan?

Het huidige team heeft veel spelers die vroeger meededen aan de reguliere competitie van de NEVOBO op zaterdag. Vanwege leeftijd en ook omdat de spelers graag op zaterdag vrij wilden zijn (soms vanwege de komst van kinderen) is besloten om aan te sluiten bij een recreanten team. Dit team speelt al vanaf 2013 met elkaar. Helaas zijn er dit seizoen om verschillende redenen een groot aantal spelers gestopt.


Waar komen jullie vandaan?

Wij komen uit Nieuw Bergen, Limburg en omstreken.


Sinds wanneer spelen jullie bij de VRC en in welke poule spelen jullie dit seizoen?

VC Montagnards doet volgens mij vanaf het begin dat deze competitie er is mee met de competitie van VRC Boxmeer. Dit team speelt vanaf 2013 in de topklasse. Wij zijn toen in 2013 en 2014 wel 2 jaar achter elkaar kampioen geworden. Kampioen worden, gaat dit seizoen niet meer lukken. De huidige teams zijn erg goed en wij merken dat we elk jaar iets ouder en minder snel worden.


Wat is jullie yell?

HEEEE HOOOO (maar weet het eigenlijk niet zeker) VC Montagnards OLEEE??

Trainen jullie naast de wedstrijden?

Ja, we trainen ook op woensdagavond en onze trainer Sjaak van Driel zorgt altijd voor een leuke training om toch een beetje op niveau te blijven. Ha, ha…..


Wat maakt jullie team zo leuk?

We houden allemaal van gezellig samen volleyballen en vinden het leuk om in competitieverband te spelen tegen andere teams uit de regio. Ook leuk om elk jaar weer oude bekenden te zien maar ook de nieuwe spelers in de topklasse zorgen er voor dat het een hele leuke uitdagende competitie blijft.


Wat willen we nog meer over jullie weten?

Helaas hebben veel mensen geen tijd meer voor een teamsport en zien we dat het steeds lastiger wordt om spelers en vrijwilligers te krijgen. Ons team is blij dat we in ieder geval dit jaar weer mee mogen doen en bedankt bij deze de organisatie van VRC voor al hun werk en hun inzet.


Allemaal een heel fijn, sportief en gezond volleybalseizoen.


Comments


Recente berichten
bottom of page