top of page

Verslag jaarvergadering

Het verslag van de afgelopen jaarvergadering en van de jaarvergadering van vorig jaar is in te zien door onderstaande documenten te openen.

Verslag jaarvergadering 2020
.pdf
Download PDF • 61KB

Jaarvergadering VRC 2021
.pdf
Download PDF • 135KB

Een aantal belangrijke punten uit het jaarverslag van afgelopen 4 oktober zijn als volgt:


Vervanger Harrie

Harrie (pauzeruimte) heeft aangegeven het volgend seizoen te willen stoppen met het runnen van de pauzeruimte en het openen en sluiten van het sportgedeelte van het Merlet. Hij zal vooralsnog deze taken blijven uitvoeren, maar we zijn op zoek naar een vervanger. Het gaat met name over het beheer van de sportaccomodatie, zoals het openen en sluiten, daarnaast is er ruimte voor een eigen invulling van de exploitatie van de pauzeruimte. Voor deze functie is een vergoeding beschikbaar. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Hulp gevraagd pauzeruimte

Harrie stelt het erg op prijs als de aanwezigen hem helpen met het opbouwen en opruimen van de meubels in de pauzeruimte, maar ook hulp bij het in- en uitladen van barspullen (kratten!) wordt zeer op prijs gesteld.


Vervanger voorzitter VRC De voorzitter, Patrick Wever, geeft aan volgend seizoen (2022-2023) te willen stoppen als voorzitter bij VRC.. Interesse om zijn rol over te nemen? Neem dan contact met ons op!


Comentarios


Recente berichten
bottom of page