top of page

We gaan weer starten

Goed nieuws! Het kabinet heeft besloten dat wedstrijden na 22.00 uur weer zijn toegestaan. Vanaf dinsdag gaan we daarom weer starten met onze volleybalcompetitie. Dat betekent dat we op dinsdag 1 februari a.s. de geplande wedstrijden van 1 februari a.s. gaan spelen.


Corona toegangsbewijs Wel geldt nog steeds een coronatoegangsbewijs voor sporters en publiek bij het betreden van het Merlet. Daarom zullen moeten wij opnieuw iedereen bij binnenkomst controleren op het CTB (op telefoon of print) gecombineerd met een legitimatiebewijs. Daarom vragen wij aan iedereen om bij binnenkomst je CTB of een negatieve test te tonen inclusief je ID-kaart of paspoort. Mocht dit niet lukken of mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kunnen we je helaas geen toegang geven tot het Merlet.


In het wedstrijdschema kun je - in blauw - zien wanneer jouw team aan de beurt is om de controle bij binnenkomst uit te voeren. Twee leden van een team zijn daarvoor voldoende. Voor de controle gebruiken we de Corona Check app. Op https://coronacheck.nl/nl/scanner/ kun je zien hoe je eenvoudig de Corona Check app kunt installeren en gebruiken. De controle vindt plaats bij binnenkomst, dus vanaf 19.15 uur tot ± 20.30 uur. Mochten er tijdens de controle ongeregeldheden/problemen/calamiteiten ontstaan, neem dan direct contact op met het bestuur van de VRC: 06-27365613. (Marion Vosters) Ook geldt helaas nog de mondkapjesplicht en de 1,5 meter afstand buiten de wedstrijden om. Kleedkamers en douches zijn open.

-- Belangrijk! Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis. --

Comments


Recente berichten
bottom of page